Нове на форумі

Статус
Закрита.

Микита Рівненський

Куратор Держ.Організацій
Куратор Держ.Організацій
Перелік поширених запитань громадян:

Громадянин: Коли набір?
Відповідь: Про початок набору буде оголошено на новинному каналі та шляхом SMS-інформування. Слідкуйте за повідомленнями в телефоні.

Громадянин: Чому тут не можна стояти?
Відповідь: Територія ДКВС з прилеглою територією є стратегічним державним об'єктом, що охороняється, і перебування на ній громадян без особливого дозволу Генерала і його замів заборонено.

Громадянин: Як потрапити на ДКВС?
Відповідь: Ознайомтесь на державному порталі з цим питанням.

На всі інші питання відповідаєте:
- Не можу знати, мені заборонено спілкуватися з цивільним населенням.
- Мені заборонено розголошувати цю інформацію.
- Не маю законної підстави повідомляти вам цю інформацію.

Алгоритм припинення провокацій і порядок поведінки з неосудними громадянами:
У разі виникнення загрози нападу або совісної образи честі військовослужбовця ДКВС:
Крок 1. "Громадянине, якщо ви не припините образи, ваші дії будуть розцінені як такі, що ганьблять честь службовця ДКВС, і до Вас буде застосовано силовий вплив" або "Громадянине, якщо ви не покинете територію, ваші дії будуть розцінені як спроба нападу, і до вас буде застосовано силовий вплив".
(5 сек. очікування на виконання вимог)
Крок 2. Зробити попереджувальний постріл у повітря. Повторити вимоги припинити протиправні дії.
(3 сек. очікування на виконання вимог)
Крок 3. Оголосити про готовність відкрити вогонь на ураження. <<постріл у повітря>> "Стріляю!!!"
(3 сек. очікування на виконання вимог)
Крок 4. Вразити ціль вогнепальною зброєю.
Крок 5. Доповісти старшому або черговому про застосування щодо цивільної особи вогнепальної зброї.

Примітка: У разі нападу, нападник уражається вогнем автоматичної зброї без попередження.

Останнє редагування:
Статус
Закрита.
  • Зверху