Нове на форумі

Статус
Закрита.

Микита Рівненський

Куратор Держ.Організацій
Куратор Держ.Організацій
Загальні коди для всіх державних організацій:

10-4 - Прийнято.

10-9 - Повторіть.
10-10 - Заперечення/немає можливості.
10-20 - Місце знаходження.

10-34 - Потрібна допомога!

Коди державно кримінально-виконавчої служби:

Код 1 - Стабільний стан.

Код 2 - Напружена ситуація.
Код 3 - Проникнення на територію.
Код 4 - Напад на територію/Конвой/Патруль(локація),випадки небезпечні для життя співробітників ДКВС.
Код 5 - Стрій біля адмінбудівлі.
Код 6 - Викрадення співробітника.
Код 7 - Надзвичайний стан на території.
Код 8 - Зникла машина або стала непридатною для продовження руху.
Код 9 - Масова втеча в'язнів з території.

Код 10 - Масштабний б у н т на території.

Доповіді в рацію
Доповідь при варті КПП (доповіді кожні 10 хвилин)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) почав варту КПП ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)
Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) продовжую варту КПП, склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) закінчив варту КПП, склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідь при охороні в'язня під час робіт
Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) вивів в'язня на роботи, склад - кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)
Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) кінець роботи в'язня, склад - кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідь при конвоюванні (доповіді кожні 10 хвилин)
Доповідає (ваше звання) скорочено (1-1 код 1 склад 2. (Прізвище, ім'я) виїхав у конвой ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) забрав ув'язнених, склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) довіз ув'язнених ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідь при допомоги на наборі (доповіді кожні 10 хвилин)
Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) почав допомагати при наборі ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) продовжую допомагати при наборі ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) закінчив допомагати при наборі ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідь при охороні Державних структур (доповіді кожні 10 хвилин)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) почав охороняти (назва державної структури) ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) продовжую охороняти (назва державної структури) ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) закінчив охороняти (назва державної структури) ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідь при варті Пункту Охорони В'язнів (ПОВ) камер відеоспостережень (доповіді кожні 10 хвилин)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) почав варту ПОВ ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) продовжую варту ПОВ ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Доповідає (ваше звання) (Прізвище, ім'я) закінчив варту ПОВ ,склад - (кількість осіб, хто наразі виконує таку ж саму роботу)

Статус
Закрита.
  • Зверху